Holm tipsar!

Kloss på kloss på kloss, hur svårt kan det vara? Inte särskilt svårt alls ju, det vet vi alla som hanterat Legobitar långt innan vi ens kunde prata och gå ordentligt.

Med det sagt: det är skillnad på byggen och byggen och på byggare och byggare. Det blir man om inte annat varse när man ser skapelserna från ess som Stefan ta form. Så vad är Holms hemlighet – vad krävs för att, inte minst i vuxen ålder, skapa byggen som får folk att hålla andan?

Så här skriver Stefan i boken ”Svenska sportbitar”:

Den viktigaste egenskapen för Legobyggare är antingen fantasin eller förmågan att kopiera verkligheten. Det där är olika från byggare till byggare. Sen gäller det att kunna nyttja samma bit på flera olika sätt, att hitta användningsområden som ingen tänkt på förut. Och tålamod, det är som alltid en dygd.

Kloka ord att hålla i bakhuvudet nästa gång byggbehovet sätter in!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Visa skriva kommentarer